Kako ti možemo pomoći?

Site is offline. Click here for more info.

Kako obrisati svoje oglase?

 Jesi li prodao/la svoj proizvod? Nemoj zaboraviti označiti oglas kao prodanim čim ga prodaš, jer u suprotnom ostali korisnici  će ti pisati poruke za taj proizvod. Brisanje oglasa je vrlo jednostavno.

Samo slijedi ove korake:  

Android:

  • Otvori aplikaciju.
  • pronađi oglas ulaskom u popis objavljenih oglasa i odaberi ga.
  • klikni na Ikonu olovke u donjem desnom kutu.Klikom na nju otvoriti će ti se više opcija. Odaberi "" označiti kao prodano "" (ikonu dlana) samo ako prodaš taj proizvod.

* Imaj na umu da kada se oglas označi kao  "prodanim" morati ćeš odabrati tkome si ga prodao/la

* Proizvod označen kao prodan će bit će prikazan na profilu korisnika kao kupljen proizvod.  

Ako samo želiš obrisati oglas klikni na "obrisati"

  • iPhone: 
  • Otvori aplikaciju.
  • Pronađi oglas u svojim objavljenim oglasima.
  • Ispod opcije dijeljenja vidjet ćeš tipke " označiti kao prodano" i " obrisati ".
  • Ako nisi prodao/la svoj proizvod, ali i dalje želiš obrisati, pritisni " obrisati ". Ako si prodao/la svoj proizvod pritisni "označiti kao prodane ". U tom slučaju, potrebno je označiti osobu kojoj je proizvod prodan. Korisnici te više neće moći kontaktirati za prodani proizvod i ako prodaš puno stvari na Letgo,ostaviti ćeš dobar dojam.

To je to! Čestitke za prvu prodaju! "