Kako ti možemo pomoći?

Site is offline. Click here for more info.

UVJETE I ODREDBE

Organizator: OLX B.V.

Prebivalište: Taurusavenue 105, 2132LS, Hoofddorp, The Netherlands.

Naziv natječaja: "Objavite oglas u Letgo i dobijte šansu osvojiti TV ili telefon"

Trajanje: Od 2. rujna 2017. do 24. rujna 2017. (tri tjedna).

Područje: Republika Hrvatska.

Dobitnici: 2 (dva) dobitnika po tjednu. Ukupno šest dobitnika za cijeli natječaj.

Zamjenski dobitnici: 2 (dva) po dobitniku. Po svakom dobitniku nagrade, odabrati će se i dva zamjenska dobitnika. To znači da će za jednu nagradu biti 3 potencijalna dobitnika (jedan dobitnik i 2 zamjenska dobitnika). Dobitnik će elektroničkom poštom primiti obavijest da je osvojio nagradu i kojeg datuma, u koji sat i na kojoj adresi može podići nagradu. Dobitnik će imati 5 radnih dana za odgovor na elektroničku poštu kojim prihvaća nagradu. Ako dobitnik ne reagira u roku od 5 dana ili ne preuzme nagradu na određeni datum i u određeno vrijeme (nakon što je reagirao u roku od 5 dana), automatski će izgubiti nagradu, a prvi zamjenski dobitnik će putem elektroničke pošte primiti obavijest da je osvojio nagradu i kojeg datuma, u koji sat i na kojoj adresi prvi zamjenski dobitnik može podići nagradu. Prvi zamjenski dobitnik će imati 5 radnih dana za odgovor na elektroničku poštu kojim prihvaća nagradu. Ako prvi zamjenski dobitnik ne reagira u roku od 5 dana ili ne preuzme nagradu na određeni datum i u određeno vrijeme (nakon što je reagirao u roku od 5 dana), automatski će izgubiti nagradu, a drugi zamjenski dobitnik će putem elektroničke pošte primiti obavijest da je osvojio nagradu i kojeg datuma, u koji sat i na kojoj adresi drugi zamjenski dobitnik može podići nagradu. Drugi zamjenski dobitnik će imati 5 radnih dana za odgovor na elektroničku poštu kojim prihvaća nagradu. Ako drugi zamjenski dobitnik ne reagira u roku od 5 dana ili ne preuzme nagradu na određeni datum i u određeno vrijeme (nakon što reagira u roku od 5 dana), automatski će izgubiti nagradu. Ako na kraju nema dobitnika ili zamjenskog dobitnika koji je preuzeo nagradu, nagrada se neće dodijeliti i ostaje  društvu.

Nagrada: 1) Prvi tjedan: 2 (dva) mobitela Samsung Galaxy S8, 2) Drugi tjedan: 2 (dva) televizora 42" (marku i model će definirati organizator); Treći tjedan: 2 (dva) televizora 42" (marku i model će definirati organizator).

Sudjelovanje: Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju na način da  objavi oglas na Letgo platformi i tim oglasom će sudjelovati u natječaju. Svaki sudionik će moći objaviti više od jednog oglasa, ali će sudjelovati u natječaju samo s prvim oglasom. Oglas mora sadržavati barem jednu sliku, opis proizvoda i cijenu.

Mogućnost pobjede: Ovisit će o broju sudionika. 

Način odabira dobitnika i zamjenskih dobitnika: U skladu s pravilima ovog natječaja i primjenjivim propisima kojima se uređuje javno obećanje nagrade, dobitnici nagrada za svaki tjedan natječaja bit će oni sudionici koji objave oglase pod rednim brojevima 13.000 i 13.001. Ako u jednom tjednu bude manje oglasa (jer je manje osoba oglašavalo) onda će brojanje započeti ponovno od br. 1, tj. ako je npr. samo 12.000 oglasa u prvom tjednu, oglasi će se brojati do rednog broja 12.000 te će se preostalih 1000 (do rednog broja 13.000) početi brojati od oglasa br. 1, tako da će dobitnici u tom slučaju biti oglasi pod rednim brojevima 1000 i 1001. Ako npr. postoji samo 10.000 oglasa, dobitnici nagrada će biti oglasi pod rednim brojevima 3000 i 3001.

Sukladno tome, pobjednici i zamjenski dobitnici će biti:

Prvi dobitnik: sudionik koji objavi oglas pod rednim brojem 13.000.

Prvi zamjenski dobitnik: sudionik koji objavi oglas pod rednim brojem 13.002.

Drugi zamjenski dobitnik: sudionik koji objavi oglas pod rednim brojem 13.003.

Drugi dobitnik: sudionik koji objavi oglas pod rednim brojem 13.001.

Prvi zamjenski dobitnik: sudionik koji objavi oglas pod rednim brojem 13.004.

Drugi zamjenski dobitnik: sudionik koji objavi oglas pod rednim brojem 13.005.

 Datumi odabira dobitnika:  1) Dobitnici prvog tjedna će biti odabrani 11. rujna 2017., 2) Dobitnici drugog tjedna će biti odabrani 18. rujna 2017., 3) Dobitnici trećeg tjedna će biti odabrani 25. rujna 2017. Napomena:

  • Dobitnik nagrade jednog tjedna ne može sudjelovati u sljedećem tjednu/tjednima natječaja.
  • Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila.