Kako ti možemo pomoći?

Site is offline. Click here for more info.

Što možete učiniti da biste izbrisali, onemogućili ili blokirali kolačiće?

Vaš će preglednik obično pružiti informacije o tome kako odbiti, izbrisati ili blokirati kolačiće. Sljedeće veze odvest će vas do te informacije o nekim od najčešćih preglednika:

· Google Chrome

· Internet Explorer

· Mozilla Firefox

· Safari

· Opera

Možete isključiti kolačiće treće strane iz usluge Google Analytics putem postavki oglasa ili putem https://adssettings.google.com

Ako nemate Google račun, općenito možete onemogućiti praćenje usluge Google Analytics tako što ćete instalirati proširenje preglednika Google opt-out na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Općenito se možete isključiti iz kolačića za ciljanje na temelju interesa koji su postavili poslužitelji oglasa koji sudjeluju na sljedećim web-lokacijama koje pokreće Digital Advertising Alliance:

· http://youradchoices.com

· http://www.youronlinechoices.com

· http://optout.aboutads.info

Osim toga, možete promijeniti postavke mobilnog uređaja da biste provjerili vidite li oglase temeljene na Vašim interesima.


Napominjemo: ako odlučite blokirati kolačiće koje postavljamo na našoj platformi, možda nećete moći pristupiti cijeloj ili dijelu naših usluga, na primjer, možda nećete moći spremiti prilagođene postavke kao što su informacije o prijavi.